Adress

Polhemsgatan 11, 171 58 Solna

E-post

solnadjurklinik@gmail.com

Telefon:

08 - 27 20 80

Boka besök (08 - 27 20 80)


Telefontid: må - to kl 10 - 11
Bokningsbara tider: må & to kl 13 - 19 & on kl 10 - 14

Kan du inte ringa på telefontiden går det bra att lämna ett meddelande på vår telefonsvarare som avlyssnas måndag - torsdag.

För uteblivet besök som inte avbokats 24 timmar innan, fakturerar vi halva besökskostnaden.

Om du har akuta frågor när kliniken är stängd kan du t.ex. vända dig hit för rådgivning:
  • Anicura Djursjukhuset Albano (Danderyd): 08-505 304 00
  • Anicura Regiondjursjukhuset Bagarmossen: 08 – 505 303 00
  • FirstVet App: kostnadsfritt om ditt djur är försäkrat hos deras samarbetspartners. Läs mer på firstvet.com
  • Agria Vårdguide (tidigare VetHem) App: kostnadsfritt om ditt djur är försäkrat hos Agria. Läs mer på https://www.agria.se/veterinar-i-mobilen

Drop-in


Må & to kl 19 - 20. Prispåslag 15%.
Anmälan sker i kassan tidigast 18.30

Enklare besök som vaccination, kloklipp, snabb koll av öron, tömning av analsäckar etc. Är du osäker på om ditt ärende kan behandlas på drop-in? Ring eller mejla och fråga!

Observera att väntetiden på drop-in ibland kan vara lång, då alla som kommer får hjälp. Det kan röra sig om allt från 5 minuter till 3 timmar. Generellt är det kortare väntetid på måndagar eftersom vi har sköterska på plats. Vi har då två olika drop-in-listor (sköterska och veterinär), vilket innebär att någon som kommit efter er kan ropas in före. Vi lovar dock att turordningen följs som den ska!

I möjligaste mån är vi tacksamma om ni har möjlighet att vänta ute eller i bilen efter anmälning i kassan. Annars försöker vi att placera ut er på olika ställen i lokalen. Observera att hundar behöver hållas kopplade även inomhus. Om din hund skulle ha en kiss-olycka medan ni sitter och väntar, meddela butikspersonalen.

Viktigt! Om din hund eller katt har symptom som hosta, nysningar, kräkningar, diarré eller annan misstänkt smittsam sjukdom måste djuret vänta utanför medan ni anmäler er i kassan.

Gå gärna in på Eniro och läs eller skriv omdömen om oss